Kelly Pfaff doet opmerkelijke onthulling over haar kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris
COS
Kelly Pfaff doet opmerkelijke onthulling over haar kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris
Foto: Instagram @kellypfaffg

Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben twee kinderen: Shania Gooris en Kenji Gooris. Shania werd onlangs 22, Kenji wordt binnenkort 21.

Kelly Pfaff en Sam Gooris blijken de namen van hun kinderen niet echt willekeurig te hebben gekozen. "Sam wou graag een tattoo hebben dus wij hadden beslist om onze initialen aan de kinderen te geven - de S en de K, Shania en Kenji", onthult Kelly bij Studio Brussel.

"Stel dat we uit elkaar zouden gaan, want wij waren op zes maanden verliefd, verloofd, getrouwd en zwanger, dan is dat toch geen tattoo waar hij spijt van zou kunnen krijgen", legt Kelly uit.

Kelly vertelt ook dat haar kinderen een geboortelied hebben. Vooral dat van Shania is bijzonder. In de verloskamer had Kelly de televisie op een muzikale zender gezet. "Het eerste nummer dat na de geboorte van Shania daarop kwam, was: Shania Twain met 'Man! I feel like a woman'."

Kenji is dan weer geboren op het nummer 'Maria Maria' van Santana. En ook de kinderen van Kelly's zussen Debby Pfaff en Lyndsey Pfaff hebben ook allemaal een geboorteliedje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.