Kelly Pfaff doet erg verrassende onthulling over haar eerste keer
COS
Kelly Pfaff doet erg verrassende onthulling over haar eerste keer
Foto: VTM

Kelly Pfaff is al bijna 23 jaar getrouwd met Sam Gooris. Sam was degene met wie Kelly twee kinderen kreeg, maar de eerste keer van Kelly? Die was voor iemand anders weggelegd.

Kelly Pfaff blijkt geen vrouw van kortstondige relaties te zijn. Voor Sam Gooris had ze als tiener namelijk ook een lange relatie. Ze was van haar vijftien tot haar negentien samen met een jongen uit Brasschaat. Met hem beleefde ze haar eerste keer, maar die kwam er pas nadat ze al drie jaar samen waren.

"Ik had iets van: ik wil achttien zijn. Ik wil er niet stom of hormonaal over doen, ik wil dat dat deftig is, ik wil dat dat romantisch is", vertelt Kelly bij Studio Brussel over haar eerste keer. Na een lange werkdag had Kelly's vriend een bad laten lopen.

"Met een flesje bubbels, mijn favoriete boek dat ik op dat moment aan het lezen was en kaarsje om mij te doen ontspannen", herinnert Kelly zich. "En die had toen 'Sunrise' van Norah Jones opgezet, die ik op dat moment ontzettend veel beluisterde. Van het een kwam het ander. Het was een goed warm bad."

Opvallend is dat de man in kwestie nog steeds een goede kameraad van Kelly is. "Dat is ook diegene die Sam wegwijs heeft gemaakt in Brasschaat. Hij woont nu in Nederland. Deze zomer is hij nog bij ons langs geweest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.