Kathleen Aerts schrikt zich een ongeluk wanneer ze dit ziet: "Dat ben ik helemaal niet!"
COS
Kathleen Aerts schrikt zich een ongeluk wanneer ze dit ziet: "Dat ben ik helemaal niet!"
Foto: VTM

Kathleen Aerts en haar gezin zijn sinds kort terug met een tweede seizoen van 'Villa Zuid-Afrika'. Daarin zijn de verbouwingen van hun 'Droom Guesthouse' nog volop aan de gang.

Kathleen Aerts en haar gezin wonen al sinds 2015 in Zuid-Afrika. Af en toe komen Kathleen, Steven, Jay en Lewis terug naar België. Dan maken ze vooral tijd voor vrienden en familie, maar ook voor interviews.

In 'Villa Zuid-Afrika' zien we hoe Kathleen schrikt wanneer ze op de cover van Humo blijkt te staan. "Ho, joh! Oh my God, wat hebben die gedaan? Zeg, joh. Dat ben ik helemaal niet", klinkt het bij Kathleen.

"Ik kan zo zelfs niet zitten. Dat is het lijf van iemand anders gepakt en mijn kop. Dat zijn ook mijn borsten niet", merkt Kathleen op. "Ik heb precies anorexia op die Humo-cover. Ik kreeg al telefoon van mensen van oei, is het eten op in Afrika?"

Het opvallendste is echter de boodschap op haar buik. 'I love Gert', staat er te lezen, verwijzend naar haar voormalige baas Gert Verhulst. "Ja, zeg! Grellig", reageert ze wanneer Steven haar erop wijst. "Die tatoeage van Gert, die staat er toch al jaren?", grapt Steven nog.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CUEqVzFsBwN/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.