Kathleen Aerts schrikt ervan in België: "Ik sta er telkens van versteld"
COS
Kathleen Aerts schrikt ervan in België: "Ik sta er telkens van versteld"
Foto: VTM

Kathleen Aerts en haar gezin zien we weer wekelijks in 'Villa Zuid-Afrika' op VTM 2. De verbouwingen van 'Droom Guesthouse' zijn in het tweede seizoen volop aan de gang.

Toen hun jongste zoon Jay één was, besloten Kathleen Aerts en Steven naar Zuid-Afrika te verhuizen. Ze startten er een reisbureau en hebben nu ook Kathleens droom om een guesthouse uit te baten in vervulling doen gaan.

Voor Kathleen en Steven alles achterlieten in België hadden ze allebei een andere carrière. Steven werkte bij de federale politie, bij de cel Vermiste Personen. Kathleen kennen we natuurlijk allemaal als de originele blonde van K3. 

Voor die carrière is Kathleen nog steeds erg dankbaar. "Telkens ik in België ben, sta ik ervan versteld hoe graag de mensen me nog altijd zien. En ik hen", zegt Kathleen in Nina.

Maar of ze terug zou willen? "Nee. Ik ben niet iemand die applaus of bevestiging nodig heeft. Ik vind het leuk dat ik de mensen blij kan maken. Maar altijd die spotlights? Dat mis ik totaal niet", aldus Kathleen Aerts.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.