Kathleen Aerts misnoegd tijdens 'Regi Academy': "Jullie zijn echte eikels"
COS
Kathleen Aerts misnoegd tijdens 'Regi Academy': "Jullie zijn echte eikels"
Foto: VTM

Regi Penxten schakelt een versnelling hoger in zijn zoektocht naar dé stem van zijn nieuwe hitsingle. In een nieuwe aflevering van 'Regi Academy' roept hij een extra grote lading kandidaten op de auditievloer.

Zit zijn éne ruwe diamant tussen de laatste negen kandidaten verstopt? De kandidaten weten Regi Penxten, Kathleen Aerts, Lester Williams en Jaap Reesema in ieder geval te verbazen en diep te raken. Meer dan eens krijgt de jury 'kiekenvel' én gaan alle vier de handen de lucht in.

De kandidaten verrassen niet alleen met hun stem, maar ook met hun verhalen. Zo ontdekte Wouter nog maar recent zijn eigen zangtalent en zong hij nog nooit in het openbaar, ruilt stoere motorchick Lisa haar crossmotor in voor de microfoon en hebben Lotte en Kathleen iets bijzonders gemeen.

Lotte heeft nog niet veel gezongen, maar wel al eens voor de kerk. "Dat kan een geluksbrenger zijn. Zo ben ik ook begonnen", zegt Kathleen, waarop ze in zingen uitbarst en de mannen vluchten. "Jullie zijn echte eikels. Weten jullie dat? Je hebt zelf een liedje gezongen over Jezus: 'Walk on Water'", merkt ze nog op.

'Regi Academy', donderdag 1 september om 20.35 uur bij VTM 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.