Villa Zuid-Afrika Kathleen Aerts met de handen in het haar: "Het ging van kwaad naar erger"
COS
Kathleen Aerts met de handen in het haar: "Het ging van kwaad naar erger"
Foto: VTM

De zoektocht naar het perfecte gastenverblijf konden we vorig jaar al zien in 'Villa Zuid-Afrika'. Hoe het Kathleen Aerts en haar gezin verging na de aankoop zien we binnenkort in de nieuwe afleveringen van het VTM 2-programma.

In al hun enthousiasme kondigden Kathleen Aerts en echtgenoot Steven Van Hoof aan dat ze binnen een maand de eerste gasten wilden ontvangen in 'Droom Guesthouse'. In het tweede seizoen, dat vanaf 15 maart te zien is bij VTM 2, donderden de twee snel van hun wolk.

"Initieel dacht ik dat we er met een likje verf en wat nieuwe meubels wel zouden komen maar guess what… (lacht). Eens je begint te breken, stopt het niet en al snel kwamen we in serieuze verbouwingen terecht", zegt Kathleen. "Ons domein was op een gegeven moment precies het containerpark van Zuid-Afrika."

"Je maakt serieuze kosten, de boekingen lopen binnen en ondertussen komt de deadline voor de opening dichterbij. Het ging van kwaad naar erger, de kijker krijgt het allemaal te zien...", belooft het voormalige K3'tje.

Voor het bouwvallige gastenverblijf een droomplek genoemd kan worden moet deze namelijk stevig onder handen genomen worden. Haalt het gezin van Kathleen de race tegen de klok of moeten de eerste gasten onder de blote Zuid-Afrikaanse hemel slapen? We zien het vanaf 15 maart om 21.35 uur bij VTM 2.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.