Kathleen Aerts heeft opvallende boodschap voor Regi Penxten: "Dan kunnen we er eens over babbelen"
COS
Kathleen Aerts heeft opvallende boodschap voor Regi Penxten: "Dan kunnen we er eens over babbelen"
Foto: VTM

Elke donderdag kunnen we in 'Regi Academy' de zoektocht naar een unieke stem volgen. De winnaar of winnares zal de volgende single van Regi Penxten inzingen.

Het tweede seizoen van 'Regi Academy' onderging een kleine make-over. Zo ruilde Regi Penxten Oostende in voor het Spaanse Marbella en zien we ook een nieuw gezicht in de jury.

Kathleen Aerts heeft de plaats van Olivia Trappeniers ingenomen en zal Regi Penxten samen met Jaap Reesema en Lester Williams bijstaan tijdens de zoektocht. Als goede vriendin van Regi én voormalige K3-zangeres is ze daarvoor de geknipte persoon.

Zelf zingt Kathleen niet meer professioneel. Of ze zelf niet op een single van Regi zou willen zingen? "Daar heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Maar ik laat het liever aan de jongere generatie over", zegt Kathleen in Flair. Zeker nu ze gezien heeft wat een talent er in België rondloopt.

"Ik heb ook geen tijd om dat nummer te promoten in België", bedenkt Kathleen zich. "Als hij een nummer zou uitbrengen voor de Zuid-Afrikaanse markt, dan kunnen we er eens over babbelen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.