Kathleen Aerts gelooft haar ogen niet in 'Villa Zuid-Afrika': "En weg was mijn droom"

door: COS
Kathleen Aerts in 'Villa Zuid-Afrika'
Afbeelding bron: VTM

Vanaf dinsdag 15 maart is 'Villa Zuid-Afrika' terug bij VTM 2. We volgen dan vanop de eerste rij hoe Kathleen Aerts en haar man Steven hun droom waarmaken: een eigen guesthouse openen. 

In 'Villa Zuid-Afrika' zagen we vorig jaar hoe Kathleen Aerts en Steven Van Hoof na een pittige zoektocht hun guesthouse kochten. Ze doopten het sindsdien 'Droom Guesthouse'. Na de aankoop blijkt hun 'Droom' een nachtmerrie te zijn geworden.

Wanneer het koppel na een vakantie in België de stand van zaken van de verbouwingen gaat opmeten wordt al snel duidelijk dat ze "nog niet aan de nieuwe patatten zijn". "Droom, en weg was mijn droom", zingt Kathleen. "Alles is hier weg. Alles is hier kapot. Het gaat van kwaad naar erger."

Kathleen ziet de openingsdatum in het gedrang komen en ook de kinderen zijn sceptisch: "Binnen 'vijfduizendmiljoen' weken zal het guesthouse misschien wel klaar zijn", aldus zoontje Jay. Steven blijft positief, maar na enkele bezoekjes aan de werf dondert ook hij stevig van zijn droomwolk.  

'Villa Zuid-Afrika', vanaf dinsdag 15 maart om 21.30 uur bij VTM 2.