Kathleen Aerts emotioneel op moeilijke dag: "Mijn rots, mijn kracht, mijn inspiratie"
COS
Kathleen Aerts emotioneel op moeilijke dag: "Mijn rots, mijn kracht, mijn inspiratie"
Foto: VTM

Kathleen woont al enkele jaren in Zuid-Afrika. Daar heeft ze met echtgenoot Steven een reisbureau en sinds kort ook een guesthouse.

Kathleen Aerts en haar gezin hebben een turbulent jaar achter de rug. Ze stampten hun guesthouse uit de grond, maar daarvoor moesten afscheid nemen van iemand bijzonder: Maria, de mama van Kathleen.

Maria leed zestien jaar aan jongdementie toen ze vorig jaar op 67-jarige leeftijd overleed. Het afscheid is vandaag exact één jaar geleden. Kathleen deelt op Instagram een mooi bericht ter nagedachtenis van haar mama.

"Een jaar geleden namen we fysiek afscheid. Wat mis ik onze 'slappe lachen' en onze zotte kuren. Ik voel en hoor je nog steeds bij alles wat ik doe, bij elke stap die ik zet. Voor altijd verbonden met jou… mijn rots, mijn kracht, mijn inspiratie… voor altijd mijn supermama", aldus Kathleen.

"Een supermama die een superdochter grootbracht", steekt Ruth Beeckmans, die met Kathleen in 'The Masked Singer' zat, het voormalige K3'tje een hart onder de riem. Sterkte aan Kathleen en haar gezin op deze moeilijke dag.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CWX3poGI-B9/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.