Het loopt even mis voor An Lemmens tijdens opnames gloednieuw programma 'B&B Zoekt Lief'
COS
Het loopt even mis voor An Lemmens tijdens opnames gloednieuw programma 'B&B Zoekt Lief'
Foto: VTM

An Lemmens geniet momenteel van welverdiende moederschapsrust. Tijdens haar zwangerschap lijkt ze het drukker dan ooit te hebben gehad.

An Lemmens zagen we zwanger in 'Belgium's Got Talent' en in 'The Voice Kids'. En ook bij de opnames van het gloednieuwe programma 'B&B Zoekt Lief' was An niet alleen. 

Dat programma gaat op maandag 20 juni van start en An wil dat iedereen kijkt. "Serieus, ik heb me super geamuseerd tijdens de opnames. Zelfs die keer dat ik op weg naar een B&B nog net op tijd uit de auto ben kunnen springen om een hele pokébowl uit te kotsen", schrijft An op Instagram.

"En ben dan ook keicontent dat we naast ons amuseren ook gewoon een heerlijk programma hebben kunnen draaien! Het resultaat (en bijhorende ontluikende gevoelens, tranen en coup de foudres) krijg je vanaf overmorgen te zien", aldus An.

'B&B Zoekt Lief' zal de hele zomer lang te zien zijn van maandag tot donderdag. Van 20 t.e.m. 24 juni stem je om 20.35 uur af op VTM of om 22.45 uur op VTM2. Vanaf de tweede week verhuist het programma exclusief naar VTM2 om 20.00 uur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.