Eva wil Koen nog één boodschap meegeven voor beslissingsmoment in 'Gestrand op Honeymoon Island'
COS

Vanavond is het moment van de waarheid aangebroken in 'Gestrand op Honeymoon Island'. De koppel beslissen of ze samen of apart vertrekken.

Nadat Joeri & Sarah hun onbewoond eiland vroegtijdig verlieten, is nu ook het einde van het avontuur aangebroken voor Maxine & Keith, Bram & Shauni en Eva & Koen. Die laatste werden enkele weken geleden al officieel een koppel in 'Gestrand op Honeymoon Island'.

De afgelopen weken kwamen er wel wat frustraties langs Koens kant bovendrijven. Voor Eva lijkt er niets veranderd.  "Ik zie nu nog altijd dat het echt klopt tussen ons en dat het wel echt heel goed zou kunnen werken", zegt ze.

"De laatste dagen waren er wel wat frustraties van Koen. Kleine, stomme dingen, maar die dingen hadden voor mij wel een grote impact. Ik hoop dat Koen zijn conclusie ook is dat hij verder wil met mij."

"Maar het kan zijn dat dat nog verandert. Omdat Koen heel veel nadenkt over dingen, kan het ook ineens zijn van: ah nee, ik wil het toch niet. Ik zou de boodschap willen geven dat hij niet te veel mag nadenken."

'Gestrand op Honeymoon Island', dinsdag om 21.50 uur bij VTM 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.