Deze verrassende BV's gaan de strijd aan in 'BV Darts': "Minder geslapen toen ik tegenstanders hoorde"
COS
Deze verrassende BV's gaan de strijd aan in 'BV Darts': "Minder geslapen toen ik tegenstanders hoorde"
Foto: VTM

Darts is hot en daar zit Dimitri 'Dancing Dimi' Van den Bergh voor iets tussen. VTM 2 komt vanaf 4 november dan ook met een gloednieuw programma rond de sport.

In 'BV Darts' zullen negen bekende Vlamingen zich zes weken lang verdiepen in de sport. VTM loste zopas alle namen. In de eerste poule op 4 november nemen Andy Peelman, Kamal Kharmach en Jinnih Beels het tegen elkaar op.

Andy moest eerst zijn vrouw Tine overtuigen. Na 'Boxing Stars' liep hij immers een week lang slechtgezind rond. "Toen ik hoorde dat mijn eerste tegenstanders Kamal en Jinnih waren, heb ik toch enkele nachten wat minder geslapen", geeft Andy toe in Het Laatste Nieuws.

Op 11 november nemen Olivier Deschacht, Kenji Gooris en Thibault Christiaensen het tegen elkaar op. Op 18 november zien we VTM-journaliste Hannelore Simoens, Q-dj Vincent Fierens en ex-Miss Beglië Celine Van Ouytsel aan het werk.

Per poule gaan er twee BV's door naar de halve finales op 25 november en 2 december. In de finale op 9 december maken nog vier BV's kans op de eindoverwinning.

Meer nieuws

Meer nieuws

.