Dégoutant! Shania Gooris geschokt door wat haar overkomt: "Dat is toch niet normaal?"
COS

Shania Gooris zien we elke dinsdag naast haar broer Kenji Gooris en haar ouders Kelly Pfaff en Sam Gooris op VTM 2. Het gezin trok voor het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' richting Amerika.

Shania Gooris en Kenji Gooris groeiden op in de spotlights tot de familie Pfaff besloot dat het tijd was om de kinderen wat meer af te schermen. Sinds een paar jaar verschijnen Shania en Kenji weer een beetje meer in de schijnwerpers.

Dat brengt ook wat nadelen met zich mee. Kritische opmerkingen enerzijds, maar anderzijds ook ongevraagde ongepaste berichten en foto's. Dat gebeurde zelfs al toen Shania, nu 22, nog minderjarig was.

"Nu ik ouder ben geworden, is het wel verbeterd. Heel fucked up eigenlijk, nu ik er zo bij nadenk. Maar weg gaat het nooit", zegt Shania in Het Laatste Nieuws. "Ik ben nog maar 22 en heb zeker al duizend piemels gezien."

"Vroeger waren het er dus meer, maar nu beschouw ik twee van dat soort berichten per week als een goeie, kalme week", zegt de 'Expeditie Gooris'-ster.

Shania zou bij de politie klacht kunnen indienen, zoals Lotte Vanwezemael eerder al deed. "Maar ik verwijder alles meteen en doe alsof er niets gebeurd is. Je leert ermee leven, maar normaal is dat toch niet?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.