Dat is even slikken! Kelly Pfaff raakt gevoelige snaar bij Sam Gooris met erg confronterende boodschap
COS
Dat is even slikken! Kelly Pfaff raakt gevoelige snaar bij Sam Gooris met erg confronterende boodschap
Foto: Photonews

Sam Gooris en zijn gezin hebben de smaak van samen op vakantie gaan te pakken. Na hun roadtrip door Europa gingen Sam en co voor het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' naar Amerika.

Sam Gooris is als zanger vaak van huis. Dat zorgde ervoor dat lange reizen met zijn gezin niet mogelijk waren. Sam koestert de tijd die hij kan doorbrengen met zijn gezin nu veel meer dan vroeger. Het was echtgenote Kelly Pfaff die zijn ogen deed openen.

Kelly zei haar echtgenoot altijd dat hij te veel werkte, maar hij wuifde dat altijd weg. 'Ik mag mijn twee pollen kussen dat ik zoveel optredens heb. Zolang het duurt, moet ik ervan profiteren', zei hij dan. Kelly benadrukte dan dat er meer is in het leven dan alleen werken en geld verdienen. 

"Ik heb hem ook altijd gezegd dat hij zijn twee pollen mag kussen dat hij zulke fantastische kinderen heeft", zegt Kelly in Primo. "En wat verwachtte hij van hen, later op zijn sterfbed? Dat ze zeggen: 'Deze mens heeft heel zijn leven keihard gewerkt!'. Is het dat dan?"

"Of liever: 'Weet je nog die dag dat we met papa dit hebben gedaan of dat hebben beleefd.' En toen zijn Sams ogen opengegaan", aldus Kelly Pfaff in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.