Anouk Matton bijt van zich af na pijnlijke kritiek: "Waar slaat dit zelfs op?"
COS
Anouk Matton bijt van zich af na pijnlijke kritiek: "Waar slaat dit zelfs op?"
Foto: Photonews

Anouk Matton zien we sinds kort wekelijks op VTM 2 in haar eigen realityreeks. In 'Anouk Matton Privé' geeft ze een inkijk in haar leven.

Anouk Matton had het in de reeks onlangs over haar gewicht. De dj wou na de bevalling van London zo snel mogelijk weer haar oorspronkelijke gewicht bekomen. De uitspraak van Anouk stootte een 'Food & health expert' tegen de borst.

"Mijn 11-jarige dochter vroeg zich af of zij nu niet te dik was als een volwassen vrouw 45 kg nastreeft", schrijft ze op LinkedIn. Anouk is niet gediend met de vermelding van 'eetstoornissen' in de hashtags.

Anouk was naar eigen zeggen een hoogzwangere vrouw die haar onzekerheid uit over haar toegenomen gewicht. "Dit komt nog niet eens in de buurt van een eetstoornis of een eetstoornis willen promoten. Waar slaat dit zelfs op?

"Voor jou is het not done wanneer ik over mijn streefgewicht praat, maar random veronderstellingen maken om dan in de comments je eigen "services" aan te prijzen lijkt jou normaal gedrag?", bijt Anouk van zich af.

"Eetstoornissen zijn een vreselijk probleem en ik bewonder mensen die er actief aan werken om dat probleem uit de wereld te helpen, maar gebruik mij niet om aandacht te krijgen als zogezegde food expert, want die expertise is duidelijk ver te zoeken", aldus Anouk Matton.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.