Andy Peelman wint bloedstollende finale 'BV Darts': "Onvergetelijk!"
COS
Andy Peelman wint bloedstollende finale 'BV Darts': "Onvergetelijk!"
Foto: VTM

De pijltjes zijn gegooid en wel in het voordeel van Andy Peelman. In de grote finale van 'BV Darts' op VTM 2 haalde hij het van tegenstander Olivier Deschacht.

Eerder op de avond wonnen Andy Peelman en Olivier Deschacht het respectievelijk van Kamal Kharmach en Kenji Gooris. Zo kwamen ze oog in oog in de grote finale van 'BV Darts' op VTM 2.

Met een dubbel 12 en dubbel 16 kan Andy als eerste 3 winnende legs achter z'n naam schrijven. Het dak gaat eraf wanneer hij de 'BV Darts'-beker ontvangt van niemand minder dan Belgisch kampioen Dimitri Van den Bergh.

"De ontlading na die laatste dubbel 16 was enorm. Ik denk dat de opgekropte zenuwen en stress daar zeker mee voor hebben gezorgd. Maar wat een fijn moment. En hoe alle supporters mij voor een stuk naar die overwinning hebben geroepen. Onvergetelijk! Ja, ik ben echt trots", zegt Andy.

"Andy speelde een perfecte wedstrijd. Hij zet zich op dubbel 4 en gooit uit, zet zich op dubbel 16 en gooit uit. Ik heb geen schijn van kans gehad. Dan kan ik me er wel bij neerleggen eigenlijk", laat Olivier na de nederlaag weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.