Zou dit Papegaai zijn in 'The Masked Singer': "Hij gedroeg zich wel héél verdacht"
COS
Zou dit Papegaai zijn in 'The Masked Singer': "Hij gedroeg zich wel héél verdacht"
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' is vrijdag uit de startblokken geschoten. Het achterhalen van de identiteit van de Masked Singers lijkt een stuk moeilijker te zijn dan vorig jaar.

Papegaai zorgde vrijdag voor een feestje met zijn versie van 'Talk Dirty' van Jason Derulo. "Da's moeilijk", reageerde Karen Damen meteen na het optreden. Julie Van den Steen herkent de stem, maar kan er geen naam op plakken.

De 'ik wil leven ik wil vrij zijn' in het introductiefilmpje deed meteen denken aan Spring en dus Jelle Cleymans. Andere verdachten in de Guessing Game van VTM zijn Sam Gooris, Ian Thomas en Jonas Van Geel. Het is alleszins een showbeest.

Wie nog door veel mensen verdacht wordt, is YouTuber Average Rob. Hij kwam deze week langs bij MNM. Daar werd hij op de rooster gelegd. "Average Rob gedroeg zich wel héél verdacht. Zou hij dan toch papegaai uit 'The Masked Singer' zijn?"

Als het Rob zou zijn, dan zou de derde tip van toepassing zijn: ik werk regelmatig samen met mijn broer. Rob neemt namelijk veel video's op met zijn broer, Arno The Kid.

https://www.instagram.com/p/CY1yRuEFatm/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.