Boer Zkt. Vrouw Zorgt Cathy in 'Boer zkt Vrouw' voor verrassing van formaat? "Mijn hart maakt sprongetje als ik je zie"
COS
Zorgt Cathy in 'Boer zkt Vrouw' voor verrassing van formaat? "Mijn hart maakt sprongetje als ik je zie"
Foto: VTM

Op zondag 16 april is het erop eronder voor de kandidaten in 'Boer zkt Vrouw': wie mag mee op romantische trip, en wie blijft op de valreep met een gebroken hart achter? 

In Tielt-Winge blijft Cathy piekeren tot de laatste seconde. "Björn en Kenny zijn zo ontzettend verschillend. Er is bij beiden fysieke aantrekking, maar qua persoon en karakter staan ze quasi haaks op elkaar."

"Ik zou graag dit stuk van Björn nemen en dat stuk van Kenny, maar zo werkt het natuurlijk niet. Het kan zijn dat ik op het keuzemoment zelf nog switch, want het is echt fiftyfifty", geeft Cathy toe.

In de eerste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' was Cathy volledig van haar sokken geblazen door Björn. Even leek er zelfs sprake van liefde op het eerste gezicht. De afgelopen weken leek Kenny aan een inhaalbeweging bezig.

"Voor mij is het belangrijk dat als ik mijn vent zie, mijn hart een sprongetje maakt. En dat heb ik bij jou", biecht Cathy op aan Kenny op hun date. "Ik heb dat ook wel bij jou", geeft Kenny toe. Zorgt Cathy voor een verrassing van formaat?

Meer nieuws

Meer nieuws

.