Zorgen om Jens Dendoncker na opvallend nieuws
COS
Zorgen om Jens Dendoncker na opvallend nieuws
Foto: VTM

Na een lastige periode is Jens Dendoncker helemaal terug. De presentator en komiek zien we binnenkort een stuk vaker op televisie.

Binnenkort zal Jens Dendoncker samen met Julie Van den Steen de gloednieuwe quiz 'Even Goeie Vrienden' presenteren. Het is een quiz waarin bekende duo's moeten samenwerken. Alleen kennen de BV's elkaar niet of niet goed.

"We zijn daarbij écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter. De duo’s weten zelf ook nog niet met wie ze een duo vormen, dus dat maakt alles extra spannend", zegt Jens over de quiz.

Jens lijkt er alvast heel veel zin in te hebben. Maar neemt hij niet te veel hooi op zijn vork na de moeilijke periode aan het begin van 2021? 'Even Goeie Vrienden' is namelijk niet het enige programma waaraan Jens zal meewerken.

Onlangs zagen we Jens in de oproepaflevering van 'Wie Zoekt Die Wint'. Die opnames komen er dus binnenkort aan. Ook kregen we te horen dan Jens Niels Destadsbader zal vervangen bij 'The Masked Singer'.

Bij de vorige edities van 'The Masked Singer' vonden de opnames in de zomer plaats. Hopelijk is dat ook dit seizoen het geval geweest en is de agenda van Jens toch niet al te vol dit najaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.