Zo mooi! Dit heeft Jiri Punt te zeggen na één jaar huwelijk met Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd'
STG
Zo mooi! Dit heeft Jiri Punt te zeggen na één jaar huwelijk met Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd'
Foto: Instagram @florencevandoorne

Overmorgen is het feest ten huize Jiri Punt en Florence Vandoorne. Het koppel leerde elkaar kennen door hun deelname aan 'Blind Getrouwd'.

2 juni 2022, dat was de dag waarop Florence Vandoorne en Jiri Punt elkaar het jawoord gaven. Het was het begin van een groot experiment.

Volgens henzelf kwam het experiment traag op gang. Het koppel noemde zichzelf dan ook de 'slakjes van de groep'. Achter de camera's bleek de vonk echter langzaam maar zeker over te slaan.

Eén jaar na het experiment zijn ze nog steeds erg gelukkig. Onlangs verschenen er mooie foto's van hun reis naar Bali op Instagram.

"Bali, het land van watervallen, rijstvelden, tempels, heerlijk eten, tropische stranden, warme zeeën, prachtige natuur en buitengewoon vriendelijke mensen. Wat een land om te ontdekken", schrijft Jiri enthousiast bij de foto's.

Hij heeft ook bijzondere woorden voor zijn Florence. "En met mijn vrouw aan mijn zijde wordt het helemaal een droom. Laten we hopen dat onze volgende reis snel volgt, waar dan ook, zolang we maar samen zijn", schrijft Jiri.

Meer nieuws

Meer nieuws

.