Zo cute! Kim Biets en Emi Pellarin delen eerste gezinskiekjes
ASX
Zo cute! Kim Biets en Emi Pellarin delen eerste gezinskiekjes
Foto: VTM

Vorige week maakten Kim Biets en Emi Pellarin wereldkundig dat ze de trotse ouders geworden zijn van een zoontje: Nil. De twee werden bekend dankzij hun deelname aan het programma ‘Boer zkt vrouw’.

Nil werd één week geleden geboren. Intussen is mama Emi terug thuis bij haar geliefde Kim. De twee gingen vandaag voor het eerst wandelen met hun kersverse baby en deelden enkele liefdevolle plaatjes op Instagram.

“Hij heeft niet eens gemerkt dat we weggeweest zijn”, schrijft Emi onder één van de foto’s van haar kleine spruit. Nil is de tweede ‘Boer zkt vrouw’-baby. Vorig jaar nog werden Bart Beyaert en Céline Dewitte, die in 2020 deelnamen aan het programma, de trotse ouders van dochtertje Alice.

Kim en Emi namen drie jaar geleden deel aan het bekende datingprogramma. Aanvankelijk koos de aardappelboer uit Gingelom voor een andere dame als uitverkorene, maar tijdens de reis bleek al snel dat hij de verkeerde keuze gemaakt had. Kim en Emi zochten opnieuw contact en werden een koppel. De twee smeden ook trouwplannen nadat Kim zijn Emi in augustus vorig jaar ten huwelijk vroeg.

Emi Pellarin & Kim Biets

Meer nieuws

Meer nieuws

.