The Masked Singer Zitten we helemaal op het verkeerde spoor in 'The Masked Singer'? 'Mama van BV denkt dat hij Champignon is'
COS
Zitten we helemaal op het verkeerde spoor in 'The Masked Singer'? 'Mama van BV denkt dat hij Champignon is'
Foto: VTM

Vanavond is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Acht figuren overleefden de strijd in hun eigen groep en zingen voor het eerst allemaal samen in één show.

De zoektocht naar de identiteit van Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus gaat vanavond verder. Bij heel wat figuren zijn 'The Masked Singer'-fans zeker van hun stuk, maar sommige Masked Singer blijven een raadsel.

Zo lijken Hippo en Champignon voor de meeste kijkers de moeilijkste figuren om te ontmaskeren. Maar misschien kan de moeder van een BV ons wel helpen een van hen te ontmaskeren. Op radiozender Joe doet Annie, de moeder van Sven Ornelis, een opvallende uitspraak.

Zo denkt Annie dat Leeuw Kürt Rogiers is. "En ik denk dat jij er ook inzit", zegt Annie tegen haar zoon. "Dat Champignonneke", zegt ze. "Ik? Champignon?", klinkt het bij Sven. "Eten, de pasjes en nu neem je ons vandaag mee. Gevaarlijk", vindt ze.

"Dus je denkt dat ik er vanavond uitga?", vraagt Sven zich af. Volgens kijkers zou het best kunnen dat Sven onder het pak zit. "Het zou goed kunnen", klinkt het. "De link naar de kinderreeksen... Sven zijn carrière is gestart bij Ketnet", bedenkt een kijker zich.

Meer nieuws

Meer nieuws

.