Zien we Ingeborg volgend jaar terug in 'Blind Getrouwd? Makers doen opvallende uitspraak
COS
Zien we Ingeborg volgend jaar terug in 'Blind Getrouwd? Makers doen opvallende uitspraak
Foto: VTM

'Blind Getrouwd' loopt bijna op z'n einde. Welke koppels samenblijven komen we maandag 7 en 14 november te weten bij VTM.

Ook dit seizoen werden de 'Blind Getrouwd'-koppels weer door het expertenteam gematcht en vervolgens ook bijgestaan tijdens het soms moeilijke parcours. Er kwam dit jaar ook een opvallend gezicht bij: Ingeborg.

Ingeborg is al jaren een grote fan van het VTM-programma en mocht eerder al gastvrouw zijn tijdens de reüniespecials 'Blind Getrouwd - De Jubilee'. Tijdens het huidige seizoen was ze er onder meer bij tijdens het huwelijksfeest en het koppelweekend.

De makers van 'Blind Getrouwd' zijn heel tevreden over het huidige seizoen. "Daarbij verdient ook Ingeborg een pluim", zegt showrunner Mathieu de Rijcke aan HLN.

"Ze is vanaf seizoen één een enorme fan van het programma en slaagde er dit seizoen perfect in de blik van de kijker te vertegenwoordigen." Of we Ingeborg volgend seizoen opnieuw zien, is nog niet bekend. Ze heeft alvast wel een goede beurt gemaakt, dus de kans is wel groot.

Meer nieuws

Meer nieuws

.