Zanziblue-eigenaars reageren na scherpe uitspraken 'Paradijs zoekt Personeel'-winnaars
COS

Nathalie Meskens mocht enkele maanden geleden een geweldige prijs weggeven op VTM. In het gloednieuwe programma 'Paradijs zoekt Personeel' maakten de deelnemers kans om een jaar lang hotel Zanziblue op Zanzibar uit te baten.

Het waren Thomas en Ileen die de jury en eigenaars Cris en Cristina wisten te overtuigen. In april trokken ze met veel goesting naar Zanzibar, maar een maand later stond het koppel weer op Belgische bodem. Op Instagram sprak Thomas over een "nachtmerrie" en een "vergiftigd geschenk".

Thomas sprak over een "onmenselijke behandeling en vooral een toxische werksfeer. Hij spreekt ook van onderbetaling. Showbizz24 sprak met Thomas. "We willen het hoofdstuk Zanzibar liefst zo snel mogelijk vergeten. En ondertussen zijn we al aan een nieuw avontuur begonnen in Tenerife", vertelde hij.

In Het Belang van Limburg reageren Zanzblue-eigenaars Cris en Cristina op de scherpe uitspraken van Thomas.  "We verwerpen de lasterlijke opmerkingen volledig", klinkt het. "Onze medewerkers genieten van de beste werkomstandigheden op het eiland", beweren ze.

Kans gemist

Cris en Cristina houden het bij een reactie op de kritiek. "Ook al is er genoeg te zeggen over het gedrag van Ileen en Thomas op Zanziblue", klinkt het. Dat komt dan van zaken die de eigenaars hebben vernomen van hun team, gasten en zakenpartners. Maar ze willen geen eindeloze discussie starten.

"Ook wij zijn erg teleurgesteld en verdrietig over de hele situatie. Zij hebben echt een geweldige kans gemist om een snelgroeiende en spraakmakende carrière op te bouwen en we zijn weer terug bij af in onze zoektocht naar de juiste uitbaters", aldus Cris en Cristina bij Het Belang van Limburg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.