The Masked Singer Wordt verdachte van vorig jaar binnenkort ontmaskerd? 'The Masked Singer'-fans zijn het eens over Vlinder
COS
Wordt verdachte van vorig jaar binnenkort ontmaskerd? 'The Masked Singer'-fans zijn het eens over Vlinder
Foto: VTM

We kennen het veertiende en laatste figuur uit het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Vlinder maakt de groep compleet voor het programma op vrijdag 3 februari weer van start gaat.

"Hello world, gegroet aardbewonertjes! Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in 'The Masked Singer'! Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst! Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten."

"Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy! Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan! Daar gaat ze! Dadaaa!"

Op sociale media wordt alvast druk gespeculeerd over wie er in het pak van Vlinder zal zitten. Sommige kijkers denken dat de kleur zilver naar Silvy De Bie. "Ik had instant Anouk Matton-vibes", lezen we nog. Anderen denken dan weer aan Wendy Van Wanten of Linda Mertens.

Veel fans lijken zich toch vooral te baseren op wat ze lezen. 'Hello world' valt meteen op als een nummer van Belle Perez. Maar ook 'voyage' springt in het oog als nummer van Kate Ryan. "Ella-June Henrard speelt mee in 'Torpedo', ook in 'Galaxy Park' had ze een kleine rol.. Wie weet."

Wat het meeste opvalt zijn de verwijzingen naar Clouseau. "Er zijn zoveel Clouseau-liedjes in verwerkt", klinkt het. "Het moet iemand zijn die zeer sterk met Clouseau gerelateerd is", bedenkt iemand zich. "Misschien Zita Wauters, de dochter van Koen", klinkt het meermaals. Zita werd vorig jaar ook al verdacht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.