Willy Sommers met verstomming geslagen: "Ik ben echt aan de grond genageld
COS
Willy Sommers met verstomming geslagen: "Ik ben echt aan de grond genageld
Foto: VTM

De terugkeer van 'Tien Om Te Zien' was afgelopen zomer een groot succes met maar liefst 900.000 kijkers. Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven. VTM heeft nu bevestigd dat 'Tien Om Te Zien' komende zomer terugkeert. Niet één, maar acht weken lang!

Ook de legendarische Willy Sommers en Anne De Baetzelier keren terug als hosts. Dat vernamen de twee vrijdagochtend live bij dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic. Ze werden nietsvermoedend met een smoes naar de studio's gelokt. 

"Serieus? En met ons dan? Fantastisch!", was de eerste reactie van Willy. "Er stonden vorige zomer duizenden mensen voor het podium, Anne en ik hadden het gevoel alsof het gisteren was. De vraag werd me vaak gesteld of het zou terugkomen, maar we hoorden niks."

Internationale 'Tien Om Te Zien'-dag

"Dit is een complete verrassing. Ik ben echt aan de grond genageld. Het is vandaag internationale knuffeldag heb ik gehoord, voor ons is het internationale 'Tien Om Te Zien'-dag!", aldus een dolenthousiaste Willy.

"Het is toch geen 1 april he?", vulde Anne enthousiast aan. "Jullie zijn snoodaards. Daarnet vroegen jullie ons nog hoe het ging en of we al iets gehoord hadden over een terugkeer van 'Tien Om Te Zien'. Dit is geweldig nieuws!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.