Willy Sommers maakt zich opvallende bedenking over Laura Tesoro en Aaron Blommaert
COS
Willy Sommers maakt zich opvallende bedenking over Laura Tesoro en Aaron Blommaert
Foto: VTM

Acht weken lang kunnen we genieten van 'Tien Om Te Zien' bij VTM. Het programma maakte vorig jaar al een comeback met één aflevering.

Willy Sommers en Anne De Baetzelier zijn net als vorig jaar weer op post om de show aan elkaar te praten. Net als toen zijn ook Laura Tesoro en Aaron Blommaert erbij om voor versterking te zorgen. 

Voor Willy is het heel bijzonder dat hij 'Tien Om Te Zien' weer mag presenteren naast Anne. Dat nieuws kregen ze enkele maanden geleden te horen bij Qmusic. "Anne en ik stonden alle twee aan de grond genageld", zegt Willy in De Zondag.

Vervolgens werden Willy en Anne naar het kantoor van de directeur gebracht. Daar stonden twee glazen champagne klaar. "Ik had dat oprecht niet verwacht", geeft Willy toe. De zanger was er bovendien van overtuigd dat hij en Anne plaats zouden moeten maken voor nieuwe gezichten.

"Ik dacht dat wij de fakkel moesten doorgeven aan Laura en Aaron. Maar nu mogen we het dus met ons vieren presenteren. En ik moet zeggen dat het heel goed klikt", aldus Willy Sommers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.