Willy Sommers helemaal in de wolken na groot nieuws: "Sprongen allemaal een gat in de lucht"
COS
Willy Sommers helemaal in de wolken na groot nieuws: "Sprongen allemaal een gat in de lucht"
Foto: VTM

Het is weer muziek al wat de klok slaat op televisie. Naast 'Zomerhit' op VRT 1 is vanaf vrijdag 28 juli ook 'Tien Om Te Zien' terug op VTM.

'Tien Om Te Zien' was jarenlang een vaste waarde doorheen het jaar en later uitsluitend in de zomer. In 2021 bracht VTM het programma eenmalig terug met opnieuw Willy Sommers en Anne De Baetzelier als presentatoren, maar ook met jong geweld Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

De eenmalige aflevering was zo'n succes dat VTM besloot om er een volwaardig vervolg aan de breien. Zo werden vorige zomer acht afleveringen opgenomen. Na de opnames bevestigde VTM dat het programma ook in de zomer van 2023 zou terugkeren.

"Toen we vorig jaar, na de voorlaatste opname, te horen kregen van de VTM-bazen dat ze ons opnieuw als presentatiekwartet wilden, sprongen we allemaal een gat in de lucht", vertelt Willy aan Story. "Het was ook zo'n fijne samenwerking."

"Anne ken ik natuurlijk heel goed, ze is mijn tweede vrouw, maar ook met het 'jong geweld' heb ik een goede band", aldus Willy. Hij kijkt alvast uit naar de eerste opnamedagen op maandag 24 en dinsdag 25 jul op de zeedijk van Westende.

Meer nieuws

Meer nieuws

.