Willy Sommers heeft meer nieuws gekregen van VTM: “Dit hebben ze beslist over Tien Om Te Zien”
PMN
Willy Sommers heeft meer nieuws gekregen van VTM: “Dit hebben ze beslist over Tien Om Te Zien”
Foto: VTM

Tien Om Te Zien - De zomer van 199X’, had elke zondag rond de 600.000 kijkers, een signaal dat VTM niet kon negeren. Ondertussen werd er een eenmalige aflevering van het programma uitgezonden met artiesten van vroeger en nu. 
 

“Voor de opname van de eenmalige nieuwe Tien Om Te Zien dacht ik eerlijk gezegd dat Anne en ik er niet aan te pas zouden komen”, vertelt Willy Sommers aan Showbizz24.

“En toen vroegen ze ons toch opnieuw om de show te presenteren samen met nieuwkomers Aaron Blommaert en Laura Tesoro. Wij presenteerden de nieuwe show voor 5.000 mensen en Anne en ik pikten op elkaar in alsof we gisteren nog samen op het podium van Tien Om Te Zien stonden.”

“Uit de kijkcijfers blijkt dat bijna 900.000 mensen hebben gekeken naar de uitzending, dus ik denk dat heel Vlaanderen wel hoopt dat het programma terug komt.”

Vervolg? 

Willy Sommers heeft meer nieuws. “Op 1 september ben ik bij VTM de uitzending gaan zien. En daar vertelde Davy Parmentier van VTM in zijn speech dat de zender contacten aan het leggen is met badplaatsen om de opnames in verschillende badsteden te laten doorgaan” 

“Zij hopen ook op een financiële inbreng van die badplaatsen, want het is een dure productie. Er staat nog niets vast, maar ze hopen er mee verder te gaan.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.