Willy Sommers heeft dringende boodschap voor makers van 'Tien Om Te Zien'
COS
Willy Sommers heeft dringende boodschap voor makers van 'Tien Om Te Zien'
Foto: VTM

Het feestje barst maandag 24 juli weer los op de zeedijk in Westende. De eerste opname van 'Tien Om Te Zien' staat dan gepland.

Nadat 'Tien Om Te Zien' in 2021 met een eenmalige aflevering terugkeerde, werd er in 2022 een volwaardig vervolg gegeven aan het legendarische muziekprogramma. Ook deze zomer strijkt de 'Tien Om Te Zien'-tent neer in Westende. Deze keer wel maar vijf keer tegenover acht keer vorige zomer.

Willy Sommers presenteert de show opnieuw samen met Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Willy is er van het prille begin bij. Hij zag het programma door de jaren heen dan ook veranderen. Zo merkte hij vorig jaar dat er veel nieuwe talent aan bod kwam, zoals Camille, Pommelien Thijs en Pauline Slangen.

"Dat is goed voor de muziekbusiness. Ik heb liever dat de concurrentie uit eigen land komt dan uit het buitenland", bedenkt hij zich in Story. Veel van artiesten uitten vorig jaar kritiek dat ze niet aan bod kwam. "Ik hoorde vaak van collega's dat ze het jammer vinden dat zij niet aan bod mochten komen en dat het altijd dezelfde zijn. Maar ja, die zijn heel populair en verkopen goed."

Zelf weet Willy ook nog niet of hij dit jaar zal mogen optreden. "Ik hoop zelf ook dat ik mijn nieuwe single 'Kijk Vooruit' minstens één keer zal kunnen voorstellen, de lijst met artiesten wordt nog volop samengesteld. Het nummer heeft nochtans een mooie boodschap: kijk positief naar de toekomst en vergeet het verleden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.