Willy Sommers en Anne De Baetzelier krijgen versterking van dit duo bij 'Tien Om Te Zien': "Maakt het nóg spannender!"
COS
Willy Sommers en Anne De Baetzelier krijgen versterking van dit duo bij 'Tien Om Te Zien': "Maakt het nóg spannender!"
Foto: VTM

Fans hebben er jaren om gesmeekt en deze zomer is het eindelijk zover: een volwaardige 'Tien Om Te Zien'-zomer! Het belooft een memorabele zomer boordevol muziek, sfeer en ambiance te worden.

Anne De Baetzelier en Willy Sommers leiden tussen 25 juli en 10 augustus alles in goede banen op de zeedijk van Westende. Onder het motto 'meer plezier met vier' krijgen Willy en Anne opnieuw versterking van jonkies Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Het gouden TOTZ-kwartet zal het muziekfeest telkens samen aan elkaar praten.

"Bij 'Tien Om Te Zien' komen mijn passie voor muziek en voor televisie maken samen. Ik kijk er dus enorm naar uit om dit deze zomer meerdere keren te mogen beleven. En dat 'Tien Om Te Zien' bovendien een icoon is uit de televisiegeschiedenis maakt het allemaal nog spannender", zegt Laura Tesoro.

VTM heeft ook de gebeden van Aaron Blommaert gehoord. Die is "énorm content" dat hij en Laura weer samen mogen meedoen. "We zijn volgens mij een heel goed duo dat dezelfde passie deelt: muziek. En dat is waar het deze zomer om draait. Het was een hele spannende vuurdoop vorig jaar, maar ik heb zoveel zin om daar nog eens te mogen staan!"

Het gratis muziekfeest is dit jaar opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk afzakken en de show live bijwonen. Wie 'Tien Om Te Zien' écht vanop de eerste rij wil beleven kan terecht in de 'golden circle'. Deze front row tickets, inclusief hapje, drankje en VTM-goodiebag, zijn vanaf vandaag, woensdag 22 juni, te koop via vtmtickets.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.