Willy Sommers doet verrassende bekentenis: "Had ik eerlijk gezegd niet gedacht van VTM"
COS
Willy Sommers doet verrassende bekentenis: "Had ik eerlijk gezegd niet gedacht van VTM"
Foto: VTM

Voor fans van muziek en het legendarische 'Tien Om Te Zien' kwam er twee weken geleden fantastisch nieuws: het muziekprogramma keert komende zomer terug. Acht weken lang op de dijk van Middelkerke.

Na het succes van het compilatieprogramma 'Tien Om Te Zien: De Zomer van 19XX' bracht VTM het muziekprogramma terug met een eenmalige aflevering. Het succes daarvan zette de zender dan weer aan het denken over een volwaardige revival.

Die komt er komende zomer mét het legendarische duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier als de presentatoren.  "Die eenmalige 'Tien Om Te Zien' van vorige zomer... Dat voelde voor Anne en mij als een afscheid. Mocht de show ooit terugkeren, dan zouden wij er geen deel meer van uitmaken, dachten we", zegt Willy in TV Familie.

Twee weken geleden werden Willy en Anne met een smoesje naar Qmusic gelokt. Daar kwam het nieuws als een complete verrassing. "Eerlijk gezegd had ik gedacht dat VTM 'Tien Om Te Zien' niet meer zou herstarten, ondanks de fantastische kijkcijfers vorige zomer", bekent Willy.

VTM nam zelf de beslissing dat Willy en Anne moeten terugkeren voor de presentatie. "En eerlijk: wij willen niet liever. 'Tien Om Te Zien' is mijn kindje. Het wordt wat puzzelen met mijn agenda, maar dat lukt wel", besluit Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.