Willy Sommers bezorgt 'Tien Om Te Zien'-collega Laura Tesoro enorme verrassing
COS
Willy Sommers bezorgt 'Tien Om Te Zien'-collega Laura Tesoro enorme verrassing
Foto: VTM

Laura Tesoro presenteerde deze zomer 'Tien Om Te Zien' naast Willy Sommers, Anne De Baetzelier en Aaron Blommaert. Na het succes van afgelopen zomer, keer het muziekprogramma volgende zomer terug.

Met de opnames van 'Tien Om Te Zien' verspreid over de zomer, was het druk voor Laura Tesoro en co. Een gaatje vinden om op vakantie te gaan, was moeilijk, maar het lukte Laura, vriend Jordan en een bevriend koppel toch.

Onderweg naar de bestemming werden Laura en haar gezelschap verrast op het vliegtuig. Dat vertelde de zangeres en presentatrice woensdag aan Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' op VTM.

"De laatste keer dat ik gevlogen heb, was drie dagen naar Spanje tussen de opnames van 'Tien Om Te Zien' door. Ik had dat gezegd aan Willy Sommers. Hij had dan geregeld dat wij op die vlucht champagne kregen", vertelt ze.

"Dat was met een mandje en een kaartje van Willy en zijn familie die ons een fijne vakantie wensten. Dus wij zaten daar - maar dat was een megavroege vlucht - met champagne. Dat was de max, ik vond dat keilief", aldus Laura Tesoro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.