William uit 'Boer Zkt. Vrouw' legt uit: 'Daarom is het niets geworden met Amber'
COS
William uit 'Boer Zkt. Vrouw' legt uit: 'Daarom is het niets geworden met Amber'
Foto: VTM

We hoopten er met z'n allen vurig op, maar tussen William Junior en Amber is het niet geworden na 'Boer Zkt. Vrouw'. Op romantisch vlak toch niet, want ze zijn intussen wel beste maatjes.

Het weekendje weg met Amber naar Terhills in Limburg was voor William een eyeopener. Hij merkte hoe graag hij haar had en wilde uitzoeken of hij ook gevoelens zou krijgen. Dat was bij Amber wel het geval, maar bij William niet.

Amber maakte op de romantische trip al duidelijk dat ze een enorme klik had met William. Die gevoelens bleven groeien na de opnames. Bij William bleven de vlinders jammer genoeg weg.

"Ik vind het heel lastig om te zeggen waarom ik geen gevoelens kreeg, want Amber is zo'n tof meisje. Maar ofwel word je verliefd, ofwel niet. En langs mijn kant ontbrak de chemie", legt William uit bij HLN.

Toen Amber haar gevoelens uitte, veranderde hun relatie. "Wij kwamen zo goed overeen, maar eens ik wist dat ze gevoelens had, vond ik het lastig om mij nog hetzelfde te gedragen", zegt William die Amber geen verkeerde signalen wou geven.

Intussen zijn William en Amber weer de beste vrienden. Amber is zelfs mee met de cowboy en enkele ranchvrienden naar een rodeo-evenement in Rome.

Meer nieuws

Meer nieuws

.