Lisa Wie wil Jonas uit de weg ruimen? 'Lisa'-kijkers duiden hoofdverdachte aan
COS

Het kwam voor 'Lisa'-kijkers als een grote schok: Jonas werd voor dood in een put gegooid. Acteur Oscar Willems vroeg de makers van 'Lisa' zelf om het hoofdstuk voor zijn personage af te sluiten.

De vraag die nu alle 'Lisa'-fans in bedwang houdt, is nu natuurlijk: wie is de persoon in het witte pak, die Jonas eerst begluurde en vervolgens in de put gooide. Het enige wat duidelijk is, is dat het om een man gaat. We zagen ook een lichte baardgroei.

Op sociale media wordt door kijkers volop gespeculeerd wie Jonas uit de weg heeft geruimd. Gert lijkt alvast onwaarschijnlijk. Hij was samen met Lisa en de anderen aanwezig op de veiling. Vic daarentegen kwam een stuk later aan, wat hem erg verdacht maakt.

"Ik blijf bij Vic. Zo jaloers dat hij was op Jonas", klinkt het. Veel kijkers denken dat Vic het niet zelf gedaan heeft, maar iemand inhuurde. Anderzijds is de hoofdverdachte kinesist Ben, omwille van het postuur. "Ik denk Ben want heeft volgens mij oogje op Lisa", merkt iemand op.

We hebben Ben vrijdag ook niet gezien. Weten we eigenlijk met wat voor auto hij rijdt? Het witte busje van de dader was namelijk heel goed in beeld. "Als we die zien met de persoon die ermee rijdt, dan weten we het", klinkt het. Goed uitkijken dus!

Meer nieuws

Meer nieuws

.