Wendy Van Wanten geschrokken na verbanning in 'De Verraders': "Ze heeft haar 'moeder' verraden"
COS
Wendy Van Wanten geschrokken na verbanning in 'De Verraders': "Ze heeft haar 'moeder' verraden"
Foto: VTM

Deze week moesten de eerste twee bekende gezichten 'De Verraders' verlaten. Modeontwerpster Inge Onsea werd 'vermoord' door de verraders, Wendy Van Wanten werd 'verbannen'.

Wendy Van Wanten had zich bij haar medekandidaten al vanaf het begin verdacht gemaakt. Ze mocht dan wel een bondgenoot zijn, zo gedroeg ze zich volgens veel spelers niet en dus stemde bijna iedereen op Wendy aan de ronde tafel.

Aan Nicolas Caeyers vertelt Wendy in 'De Aftocht' op VTM GO hoe ze het spel heeft ervaren. Ze zegt pech te hebben gehad door het pleidooi van Walter Damen, een van de drie verraders. "Die heeft mij zo overtuigend aan de galg gepraat", zegt Wendy die alles na afloop nog moet laten bezinken.

Moeder verraden

Onderweg naar huis krijgt Wendy filmpjes te zien. Niet van de verraders, maar van bondgenoten: Dominique Persoone en Bart Kaëll te zien. Beide mannen verontschuldigen zich bij hun vriendin, nadat ze ook op haar hadden gestemd.

Ook jonge actrice Nora Dari nam een filmpje op. "Ze kon precies mijn dochter zijn", zegt Wendy. Nora noemde Wendy dan ook de hele tijd 'mijn moedertje'. "We hadden een goede band, dacht ik toch. Maar ze heeft moeder verraden."

"Als je eerlijk bent, word je blijkbaar niet altijd beloond", conludeert Wendy, die niet boos is door haar verbanning. "Het is een spel en geen geluk in het spel betekent geluk in de liefde", besluit Wendy.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.