VTM

We moeten wat missen zonder Flamme Fatale in 'The Masked Singer': "Dit was ik nu van plan bij Niels Destadsbader"

door: COS
Niels Destadsbader met Flamme Fatale in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Show 8 van 'The Masked Singer' is er een zonder Tine Embrechts. De actrice werd vorige week ontmaskerd als de vurige Flamme Fatale.

De speurders zaten op het spoor van Tine Embrechts en ook presentator Niels Destadsbader wist het wel zeker. Flamme Fatale is namelijk een goede vriendin. "Dat vermoedde ik al het moment dat ze me begon te kussen. Het was óf een ex, óf de madam van een vriend van mij, Guga Baúl", zei Niels na de ontmaskering.

Flamme Fatale maakte er een ding van om Niels te verleiden voor en na haar optredens. Eerst bleef het bij wat kusjes voor Niels, maar later kwam er ook de vraag voor een date naar de sauna. In show 7 ging Flamme Fatale dan weer op één knie en schoof ze een ring rond de vinger van Niels.

"Ik vond het spijtig dat ik eruit lag. Eigenlijk was mijn plan, als ik er nog in was gebleven, om de volgende keer zwanger op te komen. Dan had ik een echo mee van een baby waar ik dan het hoofd van Niels heb op geplakt. Maar ja, het is voor de spin-off. Het is Flamme Fatale: The Movie", aldus Tinne in 'Behind The Mask'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!