Wat een schok in 'Huis Gemaakt': "Bijna dood"
LHX
Wat een schok in 'Huis Gemaakt': "Bijna dood"
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' is de deadline van de ruwbouwfase in zicht. Dat brengt de nodige spanningen met zich mee.

Vooral in Aalst hebben de koppels het moeilijk. Anouk en Martin zijn absoluut niet tevreden met het slordige bekabelingswerk dat Leonard en Naomi geleverd hebben. Ook zitten de stopcontacten scheef en zijn ze slecht afgewerkt.

Het komt tot een confrontatie, waarin Anouk Leonard stevig op zijn plaats zet. "Je ziet toch van ver dat dat niet recht hangt? Dat trekt echt op niets", snauwt ze. "Sorry dat ik het moet zeggen, maar het is echt niet proper gedaan."

(Lees verder onder de post.)

En daar stopt het niet. Wanneer Anouk vanop de eerste verdieping iets door het raam in de container gooit, raakt ze op een haar na Leonard. "Jesus Christ!", roept die uit. "Je hebt me bijna vermoord. What the fuck!"

"Dat scheelde echt niets. Wat een idee om boven de deur te gooien. Echt achterlijk", vindt hij. 

"Hij was uit m'n handen gevallen. Ik wou nog kijken. Ik heb echt veel geluk gehad", klinkt het bij Anouk. "Ik ben er zelf niet goed van. Sorry, Leo!" Leo moet van haar excuses echter niets weten. "Fuck you, ik was bijna dood", reageert hij.

De kijkers vinden dat al dat gekibbel stilaan wel eens gedaan mag zijn. "Kleuters", klinkt het op sociale media. "Mijn haren komen overeind van team rood. Ze zouden beter eens bij de andere teams kijken hoe je samenwerkt." "Vervelend mannetje, die Leo."

Meer nieuws

Meer nieuws

.