Wat een feest: Pommelien Thijs en Camille treden op bij 'Tien Om Te Zien'
LHX
Wat een feest: Pommelien Thijs en Camille treden op bij 'Tien Om Te Zien'
Foto: Photonews

Op 15, 16, 17, 18, 22, 23 en 24 juli kan je in Westende opnieuw terecht voor de opnames van 'Tien Om Te Zien'. Ook dit jaar staan er heel wat straffe artiesten op het podium.

Mondjesmaat maakt VTM bekend welke artiesten er deze zomer op het 'Tien Om Te Zien'-podium staan. Zo werd een tijdje geleden al aangekondigd dat onder andere Metejoor, K3, en Suzan & Freek er zullen optreden.

Nu zijn er nog een heleboel namen aan dat lijstje toegevoegd. Niemand minder dan Pommelien Thijs, Camille, Omdat Het Kan & Average Rob, Sam Gooris, Berre en Frans Bauer maken er hun opwachting.

Daarnaast zal ook Jacques Vermeire een opvallende performance geven. Dertig jaar na het succes van de kaskraker 'Max' wekt hij het gelijknamige hoofdpersonage eenmalig opnieuw tot leven.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Daarvoor trekt hij nog één keer zijn tangoschoenen aan. "De zolen van de dansschoenen die ik dertig jaar geleden in Max droeg, vertonen intussen wat slijtage, maar mijn heupen zijn nog even soepel als in 1994", laat hij weten.

"Ik zal wel de liedjestekst van 'Max' moeten opfrissen en opnieuw instuderen, want het nummer is even snel als een tango op turbo. En ik beloof bovendien nog iets speciaals tijdens mijn act..."

Bekijk hier het optreden van Jacques Vermeire dertig jaar geleden bij 'Tien Om Te Zien':

Meer nieuws

Meer nieuws

.