Was Miguel Wiels als Champignon aanwezig bij 'The Masked Singer in Concert'? Dit heeft hij er zelf over te zeggen
COS

Vrijdag vonden de laatste drie ontmaskeringen plaats in 'The Masked Singer'. Raaf en Tovenaar waren inderdaad Coely en Aaron Blommaert. Champignon was met de ontmaskering van Miguel Wiels de verrassendste van de avond.

In de laatste filmpjes van Champignon zaten er plots wel heel veel tips naar Miguel Wiels. De makers probeerden het wellicht wat makkelijker te maken voor de speurders om hem eindelijk op het spoor te komen. Maar dat maakte het voor de fans alleen maar verwarrender.

Fans waren er immers snel achter gekomen dat Miguel op zaterdag 15 april in Nederland moest zijn. Elke zaterdag nemen ze er tussen 14 uur en 16 uur 'Even Tot Hier' op in Almere. Miguel zou dus onmogelijk tijdens de eerste Sportpaleis-show aanwezig kunnen zijn.

Dat hij in de finale van 'The Masked Singer' toch vanonder het masker kwam verraste heel wat kijkers dan ook. VTM reageerde al na enkele verontwaardigde reacties van fans. "Niets is wat het lijkt! Wie zegt dat Miguel wel echt in Nederland was op dat moment?"

In Het Laatste Nieuws reageert ook Miguel ontwijkend. "Ik kan zeggen dat ik gigantische toeren heb moeten uithalen om die twee te combineren", zegt hij. Is er een helikopter aan te pas gekomen of werd er tijdens de eerste show een stand-in gebruikt? Voorlopig blijft het gissen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.