Walter De Donder kan zijn ogen niet geloven na 'De Verraders': "Dat heeft me echt geraakt"
COS
Walter De Donder kan zijn ogen niet geloven na 'De Verraders': "Dat heeft me echt geraakt"
Foto: VTM

Zondagavond slaagden de bondgenoten aan de Ronde Tafel in hun opzet: een verrader huiswaarts sturen. Walter De Donder werd ontmaskerd in 'De Verraders'.

Klaasje Meijer en Bart Appeltans moesten zondag met lede ogen aanzien hoe hun kompaan Walter De Donder door de meerderheid van de bondgenoten als verrader werd aangeduid. Walter had het helemaal niet zien aankomen dat hij het spel al zo vroeg zou moeten verlaten.

Walter was graag nog een paar dagen gebleven. Hij vond het namelijk een "heel fijne ervaring". Mede door zijn compagnons Klaasje en Bart. "We konden het heel goed vinden met z’n drieën. Ze waren ook altijd eerlijk tegen mij", zegt Walter aan HLN.

Ze zeiden me hoe spijtig ze het vonden dat ik al moest vertrekken en hoe ze genoten hebben van mijn analyses.

"Bart is zo een zachtaardige man en Klaasje is enorm intelligent en beredeneerd. Zij zat echt helemaal in het spel", bedenkt Walter zich. Niet alleen zijn medeverraders, maar ook de ploeg van 'De Verraders' maakten het een fijne ervaring voor Walter. "Ik had ook het gevoel dat de productieploeg het heel leuk vond dat ik erbij was."

"Ik herinner me dat toen ik eruit gestemd werd - je moet dan direct je spullen pakken en zo snel mogelijk het domein verlaten - dan stond de hele productieploeg me op te wachten aan de wagen. Ze zeiden me hoe spijtig ze het vonden dat ik al moest vertrekken en hoe ze genoten hebben van mijn analyses. Dat heeft me echt geraakt", aldus Walter De Donder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.