VTM verklapt het al na sterke start van ‘The Masked Singer’: “Kijkers gaan nog een aantal keren omver geblazen worden”
PMN

Vrijdag was er de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. We zagen hoe Yanina Wickmayer werd ontmakserd als Roos.

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ heeft alvast zijn start niet gemist. Maar liefst 1,8 miljoen mensen keken het afgelopen weekend naar de eerste show bij VTM.

Die haalde op vrijdagavond zelf een spectaculair marktaandeel van 70,2% (VVA 18-54, live+vosdal), goed voor 1,37 miljoen kijkers. Tijdens het weekend kwamen daar nog eens 438.356 kijkers bij, die uitgesteld keken naar de heruitzending op zaterdag of via hun decoder.

De uitzending werd ook online bekeken. Hoeveel keer dat gebeurde is niet geweten want daar zijn geen cijfers van. Maarten Janssen, channel manager VTM, en Davy Parmentier, creatief directeur zijn in de wolken met de sterke start van ‘The Masked Singer’.

“Vlaanderen kroop vrijdag massaal voor de buis voor het langverwachte nieuwe seizoen van The Masked Singer. Dat nieuwe seizoen nam een ongeziene start met maar liefst 1,8 miljoen kijkers.”

“Cijfers die alle verwachtingen overtreffen. We zijn dan ook bijzonder trots om te zien dat Vlaanderen opnieuw in de ban is van 'The Masked Singer' en erop los speurt. We kunnen alvast verklappen dat de kijkers de komende weken nog een aantal keer omver geblazen zullen worden!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.