VTM trapt muziekzomer al af met deze opwarmers in aanloop naar 'Tien Om Te Zien'
COS
VTM trapt muziekzomer al af met deze opwarmers in aanloop naar 'Tien Om Te Zien'
Foto: VTM

Vanaf eind juli barst op de zeedijk in Westende hét muziekfeest van de zomer los. Dan keert 'Tien Om Te Zien' terug met de grootste hits van vroeger en nu. Om in de juiste stemming te komen warmt VTM de kijkers vanaf zondag 29 mei op met eerst 'De Tien Om Te Zien' en aansluitend nieuwe afleveringen van 'Tien Om Te Zien: De Zomer Van'.

'De Tien Om Te Zien' is een nostalgische trip down memory lane langs de opvallendste TOTZ-momenten in de iconische Studio Manhattan, 'Tien Om Te Zien: De Zomer Van' zoomt nadien terug in op de ambiance op de dijk van Blankenberge.

Samen met de coryfeeën van toen en sterren van nu blikt 'De Tien Om Te Zien' elke week terug op de tien meest memorabele momenten binnen een bepaald thema. Artiesten als The Radios, Get Ready!, Dana Winner, Sam Gooris, Bryan Adams en Take That zorgen voor ambiance in de huiskamers.

In 'Tien Om Te Zien: De Zomer Van' komen de zomers van 'Tien Om Te Zien' weer tot leven. Vorige zomer was het programma nog een groot succes. In de nieuwe afleveringen (her)beleven coryfeeën van toen en sterren van nu de meest memorabele acts uit de jaren 2002, 2003 en 2004.

'De Tien Om Te Zien' is vanaf 29 mei elke zondag om 19.55 uur te zien bij VTM. De afleveringen gaan in juli naadloos over in 'Tien Om Te Zien: De Zomer Van' en aansluitend barst op zondag hét muziekfeest van het jaar los met de enige echte revival van 'Tien Om Te Zien', op de Zeedijk in Westende.

Meer nieuws

Meer nieuws

.