VTM strikt heel verrassende presentator voor ‘Popquiz’
PMN
VTM strikt heel verrassende presentator voor ‘Popquiz’
Foto: Google Maps

VTM start met een ‘Popquiz’. Voor het programma heeft de commerciële zender wel een heel verrassende presentator gevonden.

Matthijs van Nieuwkerk (61) wordt de presentator van het nieuwe programma. Hij is heel beroemd in Nederland geworden met zijn talkshow ‘De Wereld Draait Door’ en maakt nu dus ook de overstap naar Vlaanderen. Dat staat te lezen in ‘Het Laatste Nieuws’.

In de quiz nemen twee onbekende duo’s muziekliefhebbers het tegen elkaar op. Ze kunnen een mooie geldprijs winnen. 

"Wie mij de laatste jaren een beetje gevolgd heeft en misschien zelfs toevallig mijn laatste programma 'Matthijs gaat door' heeft gezien, weet dat ik zonder muziek nauwelijks kan leven”, legt Matthijs uit in ‘Het Laatste Nieuws’. 

"Ik droom al lang van Vlaams avontuur"

"Het is ook geen geheim dat ik al lang droom van een Vlaams avontuur. Toen Tom Lenaerts me vroeg of ik erover wilde nadenken om 'Popquiz' te presenteren, was dat een feestdag. Want ik ben ook nog eens gek op quizzen", legt hij uit.

Het programma wordt gemaakt door ‘Panenka’, het productiehuis van Tom Leanaerts. “Matthijs was meteen enthousiast over ons programma, was vatbaar voor een goeie fles Spätburgunder én had wonder boven wonder plaats in zijn agenda”, verkaart Tom. 

“Ik ben dan ook fier dat zo'n absolute topper onze 'Popquiz' wil presenteren en dat het grote publiek hem nog beter zal leren kennen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.