VTM reageert nadat Sandra Kim teleurstelling uit over 'The Masked Singer'
COS
VTM reageert nadat Sandra Kim teleurstelling uit over 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag start het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' met een uitgebreider speurdersteam. Karen Damen, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker zijn nog steeds van de partij, maar krijgen versterking.

Karen Damen, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker zullen worden vergezeld door Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Kevin Janssens. Zij namen vorig seizoen zelf deel als Aap, Duiveltje en Wolf.

Wie we niet zullen zien is Sandra Kim die als Koningin won. Hoewel ze als winnares van het programma een telefoontje van VTM had verwacht, kwam dat niet. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel teleurgesteld ben", geeft Sandra toe in Dag Allemaal.

Het weekblad vroeg een verklaring aan VTM. "Uiteraard zijn wij supertrots op Sandra Kim als winnares van het eerste seizoen van 'The Masked Singer'. Dat Kevin, Ruth en Andy nu aan het speurdersteam zijn toegevoegd, is geen toeval", klinkt het.

Zij stonden bij het eerste seizoen al op de radar als speurders. "Maar ze bleken toen een echte meerwaarde om zelf deel te nemen in een pak. Voor het nieuwe seizoen was de keuze dan ook snel gemaakt om het speurdersteam uit te breiden met hen erbij", aldus VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.