VTM

VTM reageert na kritiek ‘Boer Zkt. Vrouw’-kandidaat: “Hij was dat niet van plan”

door: COS
Veerle en Thibaut in Boer Zkt. Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Thibaut maakte het in ‘Boer Zkt. Vrouw’ via de telefoon uit met Veerle. Dat gebeurde twee weken voor hij bij haar zou intrekken.

Thibaut kreeg heel wat negatieve reacties op die ongelukkige beslissing. Hij werd zelf fysiek belaagd. In Dag Allemaal wil Thibaut een misverstand uit de wereld helpen: “Na het bewust telefoontje hebben Veerle en ik elkaar wel degelijk nog gezien.”

“Ik heb dat ook tegen An Lemmens gezegd, terwijl de camera’s draaiden, maar dat stuk hebben ze niet op tv getoond”, klinkt het verontwaardigd bij Thibaut. “Veerle en ik gaan nog altijd met respect met elkaar om. Alleen zou je dat niet denken als je enkel afgaat op de beelden”, aldus Thibaut.

Kwaad daglicht

“Wij hebben nooit de intentie om onze deelnemers in een kwaad daglicht stellen, integendeel”, reageert VTM in Dag Allemaal. “Maar het is effectief zo dat Thibaut zelf niet van plan was Veerle face-to-face te spreken. Pas nadat de opname vastlag, hebben ze mekaar ontmoet.”  

“Voor Veerle was het belangrijk om hem eerst onder vier ogen te kunnen spreken zonder camera’s, zodat haar eerste kwaadheid voorbij was en het gesprek er tijdens de opname net gemoedelijker aan toe zou kunnen gaan”, aldus VTM.