VTM op de vingers getikt: "Ik wacht al jaren op een uitnodiging voor 'Liefde Voor Muziek'"
COS

De opnames van 'Liefde Voor Muziek' zitten erop. In Spanje werd vorige week het negende seizoen van het muziekprogramma ingeblikt.

In 2023 zullen we Daan, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor aan het werk zien in het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' op VTM. Een week lang hebben de artiesten onder de Spaanse zon elkaars nummers onder handen genomen.

Of er ook een tiende seizoen komt, is niet duidelijk. Er is wel al één artieste die zich spontaan aandient om erbij te zijn in een volgend seizoen van het muziekprogramma. "Ik wacht al jaren op een uitnodiging voor 'Liefde Voor Muziek'. Daaraan deelnemen is mijn grote wens", zegt Sandra Kim in Dag Allemaal.

We zagen Sandra in 2020 op VTM in het eerste seizoen van 'The Masked Singer'. Deelnemen aan de Waalse versie van het programma of nog een keer het Songfestival, hoeft niet. "Eén keer is genoeg", zegt ze. Maar 'Liefde Voor Muziek', daarvoor mogen ze haar morgen meteen opbellen. Waar wachten ze bij VTM nog op?

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.