'VTM Nieuws'-kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt over Stef Wauters, kijker uit ook opvallend puntje van kritiek
COS
'VTM Nieuws'-kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt over Stef Wauters, kijker uit ook opvallend puntje van kritiek
Foto: VTM

'VTM Nieuws' bracht met Birgit Herteleer een nieuw nieuwsanker aan boord in 2021. Ze vervoegde zo Dany Verstraeten, Stef Wauters, (Faroek Özgünes,) Cathérine Moerkerke en Freek Braeckman op de nieuwsdienst.

Wij vroegen jullie welk nieuwsanker jullie het liefste aan het werk zien. De voorkeuren zijn uiteraard om verschillende redenen uiteenlopend. "Freek Braeckman, ernstig maar vlot man die zijn dossiers kent en zich niet alle vijf minuten verspreekt. Cathérine Moerkerke is ook een topper", klinkt het bijvoorbeeld.

"Ze zijn allemaal goed, elk met hun eigen kwaliteiten", lezen we vaak. Toch lijkt er één koploper. "Ik vind ze allemaal even goed, alhoewel Stef Wauters de voorkeur heeft", lezen we. "Stef! Omdat hij heel spontaan en medelevend is." En: "Stef maakt leuke grapjes met de weerman."

"Cathérine en Freek vind ik oké, maar helemaal top vind ik Stef, omdat hij er goed en verzorgd uitziet en mooi praat. Hij kan heel serieus zijn, maar ook grappig uit de hoek komen. Doet altijd een praatje met Jill, David en Frank. Lijkt me een sympathieke man", merkt nog een 'VTM Nieuws'-kijker op.

"Stef Wauters brengt een plezante noot en speelt toch op de bal. En hij heeft een charmante uitstraling. Toffe gast, al vind ik Danny ook een zeer tof nieuwsanker", laat nog iemand weten. "Stef Wauters natuurlijk! Ziet er goed uit, is grappig en spreekt mooi en duidelijk. Maar neemt wat te veel vakantie", besluit een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.