VTM moet diep in de portefeuille tasten voor 'K2 Zoekt K3'-jurylid Gordon
COS

Zaterdag 30 oktober krijgen we de tweede studioshow van 'K2 Zoekt K3' te zien. Nog tien kandidaten maken kans om Klaasje Meijer op te volgen.

De voltallige jury is opnieuw aanwezig. De voormalige kijk- en hoorjury - Ingeborg, Gordon, Natalia en Samantha Steenwijk - krijgen weer versterking van Studio 100-topman Gert Verhulst.

Hoeveel de juryleden betaald krijgen voor hun diensten, is een goedbewaard geheim. Wel is duidelijk dat VTM en SBS diep in de portefeuille moeten tasten om Gordon aan de desk te krijgen. Sinds enkele weken woont hij namelijk in Dubai.

In plaats van dat hij enkele weken in de Lage Landen verblijft, vliegt Gordon telkens terug naar Dubai. En dat doet hij niet in economy class. "Komende weken heen en weer naar Brussel met Emirates. Absoluut geen straf", schrijft Gordon vanuit de luxueuze business class.

"Als je het kan betalen, waarom niet, toch?", merkt iemand op onder Gordons foto. "Betaalt hij echt niet zelf, hoor! Dat doet 't programma", reageert iemand. "VTM betaalt dat." 

https://www.instagram.com/p/CVhJ21nq7N0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.