The Masked Singer VTM laat 'The Masked Singer'-fans met open mond achter: "Geen van die namen is juist"
COS
VTM laat 'The Masked Singer'-fans met open mond achter: "Geen van die namen is juist"
Foto: VTM

Vrijdag volgt er in 'The Masked Singer' weer een ontmaskering. Er staan de kijkers ongetwijfeld nog grote verrassingen te wachten.

De figuren die nog steeds voor het meeste verwarring zorgen bij de kijkers van 'The Masked Singer' zijn Champignon en Hippo. In een Instagramfilmpje van VTM worden heel wat verdachten van Hippo opgesomd. 

Jan Kooijman, Joris Hessels, Johannes Genard, Jan Paternoster, Jan Schepens, Yungblud, Thibault Christiaensen en Damiano David zien we passeren. Wil VTM duidelijk maken dat geen van die namen juist is?

"Het ligt misschien aan mij, maar ik krijg heel sterk het gevoel dat geen enkele van die namen in het filmpje de juiste zal zijn", klinkt het op Facebook. "Ik heb hetzelfde gevoel", zegt nog een fan. "Inderdaad. Zit er sowieso niet tussen."

Ed Sheeran

"Gotye zit er niet tussen, zou het? Of Ed Sheeran, daar gaan wel tips naartoe, maar die gaat dat toch niet doen?", zegt een fan. "Begin meer en meer te denken aan Ed Sheeran. Misschien niet mogelijk, maar dat dacht men van Johnny Logan ook."

Namen die wel al genoemd zijn, maar niet in het filmpje zitten zijn: Ian Thomas, Nicolas Caeyers en Simon Nuytten van Bazart. Of is Hippo de A-lister over wie Bart Cannaerts het had en wiens naam nog niet gevallen is?

Meer nieuws

Meer nieuws

.